Sortida al Brull dels alumnes de 2n d'ESO

Sortida al Brull dels alumnes de 2n d'eso

El passat divendres dia 17 d’Octubre, tot 2n d’ ESO varem anar a fer una excursió que anava des del Brull fins a Aiguafreda. A les 8 del matí ja ens estaven esperant dos autocars per portar-nos fins al punt de sortida.


Quan varem arribar, varem anar a un restaurant que hi ha allà i a les taules de fora, esmorzàrem. Un cop esmorzats, vam començar a caminar. El camí era bonic, tot envoltat de coses verdes: camps, arbres i alguna muntanya que treia el cap entre les capçaleres d’aquells arbres tant frondosos. La ruta que havíem de fer era tot baixada i estava molt ben senyalitzada amb fites i senyals que t’indicaven el bon camí a seguir.


Varem fer una gran part de la caminada , per camins de carro. Hi havia molta humitat. Mentre féiem camí, també anàvem buscant bolets com uns desesperats, ja que un nen va començar trobant un rovelló. Hi havia gent que duia camagrocs, algun rovelló i fins i tot carlets! Vaig arribar a veure gent amb bosses plenes fins dalt de bolets!


També varem parar a un dolmen que hi havia i em va agradar molt. Aquesta excursió va estar genial! Hi havia dos grups: els que anaven ràpid i anaven al davant de la caminada i els que anaven lents i al darrera. Varem arribar a Aiguafreda i ens van recollir dos autocars. Varem arribar a l’institut mitja hora abans de sortir.

 

Arnau Álvarez - 2n d’ESO A 

sanefa insti