Els alumnes d'optativa de música van a veure òpera al Liceu de Barcelona

alumnes d'optativa de musica visiten el Liceu de Barcelona
Cliqueu per veure més imatges

El divendres 24 d'octubre vaig anar al Liceu de Barcelona. Vaig anar amb els meus amics i companys de l'optativa de música i algunes professores de l’institut.


Haviem d'anar bastant modats vestits. Quan vam entrar al Liceu em va agradar bastant, encara que ja haviem entrat l'any passat amb una excursió que vam fer, em va agradar més perquè en aquesta ocasió hi havia molta gent i anavem a veure una ópera. Hi havia molta gent gran i adulta, i jo, personalment, em vaig sentir rara, erem els més petits del Liceu.


Hi havia molta gent, aquell divendres erea un dels dies que va anar més gent, estava tot ple, unes 3000 persones. Ens van donar les entrades i vam entrar, estavem aseguts a la part de dalt de tot, al lateral. Teniem poca visibilitat, però ens arrambavem molt a la barana i treiem el cap per allà i després ho veiem tot. Va ser una mica pesat, perquè no podiem veure gaire i teniem que posar-nos treien el cap per la barana, però a mi em va agradar bastant.


Amb les meves amigues ens reiem, perquè ens donavem amb el cap a la barana o ens posavem dretes per veure millor. A les mitjes parts vam baixar a la sala dels miralls i al resaurant a sopar o a prendre algo, allà va ser quan per una coca-cola ens van fer pagar 3 euros, era molt car.


Però igualment m'ho vaig passar molt genial. Va ser una experiència que em va agradar molt.


Paula Beade. 4rt ESO

sanefa insti