Gran intercanvi de llibres a l'hora del pati

gran intercanvi de llibres a l'hora del pati
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

Hora del pati. Divendres 5 de desembre. Un sol agradable. Una taula, al pati, plena de llibres. I un grupet d’alumnes de 3r d’ESO amb llibres a les mans. Què passa? Ah, mira hi ha un cartell. Què hi posa? GRAN INTERCANVI DE LLIBRES!! En què consisteix? Una amable alumna de l’Optativa La nostra Biblioteca ens ho explica: qui vulgui i hagi portat un llibre pot intercanviar-lo. Així podrem compartir amb altres persones històries que ens han agradat i rebre a canvi la possibilitat de conèixer altres narracions i personatges. Quina bona idea! Però com ja ens pensàvem que algunes persones se n’oblidarien hem portat alguns llibres que hi ha repetits a la biblioteca perquè pugueu participar. Perfecte! Moltes gràcies. Segur que a la propera convocatòria hi pensarem i serem molts més! 

sanefa petita insti