Poliedre estrellat i La pesa impossible - Setmana de la Ciència 2014

poliedre estrellat

D'altra banda, des del departament de fusta i moble es va fer la proposta d’una peça impossible, es tractava d’una peça rectangular, on es van practicar dos traus per on passava un cargol, l’enigma era saber com s’havia pogut cargolar. La solució també la podeu veure al blog.

El departament de fusta i moble per aquesta edició de la Setmana de la ciència ha participat amb dues accions, el ja tradicional concurs amb els alumnes i la creació d’una peça impossible.

 

Pel que fa al concurs amb els alumnes, la proposta va ser la construcció d’un poliedre estrellat, un trencaclosques format per sis peces iguals i l’objectiu era fabricar-lo i muntar-lo. Podeu veure els noms dels guanyadors en el blog del departament.

la pesa impossible

sanefa insti