Xerrada i Taller de Robòtica - Setmana de la Ciència 2014

xerrada de robotica
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

 

 

El dijous 20 de novembre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat científic i tecnològic vam gaudir d’una xerrada i un taller de robòtica a càrrec de Marc Gálvez.

 

Primer ens va fer una xerrada sobre emprenedoria. No ens ho esperàvem i la veritat és que, al explicar-nos la seva experiència des que va acabar els seus estudis fins ara, ens va motivar a aconseguir el que realment volem fer a la vida.

 

Quan ens va explicar la part de robòtica ens vam trobar que no vam entendre tot el que ens anava explicant , però ho va fer d’una manera molt didàctica i va aconseguir acostar-nos el món de la programació i de la robòtica a molts de nosaltres que, fins llavors, ens eren uns desconeguts.

 

Els alumnes de 1r de Batxillerat

taller de robotica
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

 

 

 

En motiu de la Setmana de la Ciència, que aquests dies estem celebrant, els alumnes de tecnologia de quart vam poder gaudir d'un taller sobre robòtica educativa.

 

En aquest taller vam programar robots perquè lluitessin en un combat de sumo.

 

Agraïm molt l'explicació que ens van fer i l'ajuda dels estudiants de 2n de Batxillerat que ens van resoldre dubtes. També cal felicitar l'Institut i els organitzadors del taller per aquesta experiència tan interessant.

 

Joan Conill 4tD

El Taller de Robòtica de la Setmana de la Ciència a VOTV

 

 

 

 

 

 

Programació a info Vallès VOTV sobre el Taller de Robòtica realitzat a l'institut dins les activitats de la Setmana de la Ciència 2014


sanefa insti