Visita a la fàbrica de SEAT a Martorell

visita a la fabrica de SEAT de Martorell

El passat dijous 22 de gener els alumnes d’economia de segon de batxillerat vam realitzar una sortida a la fàbrica que té la Seat a Martorell. Allà vam fer una visita guiada d’aproximadament una hora i mitja on ens van ensenyar les diferents cadenes de muntatge a partir del sistema emprat, el just in time.

 

Vam començar la visita en el primer dels deu sectors en que està dividida la fàbrica, el de xapisteria. Vam veure com es solden les diferents peces a través d’una robòtica molt complexa.

 

Més tard ens vam dirigir amb l’autocar al sector desè, on vam veure el final de la cadena de muntatge que, a diferència dels altres sectors, trobàvem treballadors realitzant els últims ajustaments abans de la sortida al mercat del cotxe en qüestió.

 

Arnau Serrat

2n Batxillerat

sanefa insti