"El Mur d'Europa" Sergi Càmara

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatgesEn Sergi Càmara és un fotògraf que documenta el drama dels immigrants africans davant la tanca de Melilla. Els segueix en la seva llarga espera a la muntanya del Gurugú, els escolta quan expliquen l'odissea que han viscut ja per a creuar tota l'Àfrica Occidental i les raons que els han portat allà, veu els maltractaments que reben per part de les policies del Marroc i d'Espanya, i documenta els intents de saltar la tanca.

 

En la presentació de l'exposició, i també en la xerrada que ha fet als alumnes de 4t, ens ha comentat les seves fotografies més recents i els vídeos d'aquest mur que separa l'Europa opulent d'un continent amb voluntat de tenir oportunitats.


 

sanefa insti