Un testimoni extraordinariL’Institut Vil·la Romana enguany celebra la cinquena setmana del món del 9 al 13 de febrer, en que es duen a terme diverses activitats relacionades amb les circumstàncies que han tingut lloc en diferents indrets del planeta actualment o al llarg de la història.


Cal fer una especial menció a un acte que comptà amb la presència de Yoshiko Kajimoto, una supervivent del bombardeig d’Hiroshima. Als seus 84 anys, Kajimoto viatja arreu del món per explicar com visqué la tragèdia i per transmetre un missatge de pau per tal que no es tornin a repetir fets semblants.


“És una visita extraordinària. Per nosaltres és un honor tenir-la aquí.“ expressà Lourdes Balmes, directora del centre, a l’inici de l’acte. A la jornada també hi assistiren diversos mitjans comarcals i autoritats de l’ajuntament de la Garriga, entre elles el tècnic de patrimoni Enric Costa i l’alcaldessa Meritxell Budó, qui declarà que “cal felicitar l’Institut Vil·la Romana per aquestes iniciatives.”Laura Garriga - 2n Batxilerat

sanefa insti