Enfusta't 2015

Cliqueu per accedir a la galeria d'imatges
Cliqueu per accedir a la galeria d'imatges

 

 

 

 

 

 

El passat dimarts 10 de març va tenir lloc el concurs d'aprenents de fusta i moble de la Garriga, l'Enfusta't, que ja va per la quarta edició. La peça proposada per aquest any era un encaix, exactament un empalmament en creu, que treballa la compressió. Els alumnes van tenir dues hores per poder treballar-la.

 

Pel que fa a l'Institut Vil·la Romana, el resultat va ser molt satisfactori, ja que en Gerard Pagespetit va guanyar en la categoria de millor aprenent de la Garriga. En Marc Ramisa va guanyar en la categoria de millor alumne aprenent del nostre institut, a tots dos moltes felicitats.

I això no és tot, fins i tot surt la notícia per la tele, en acabar aquestes línies, podeu veure la noticia i l'entrevista de l'esdeveniment.

 

Volem agrair la col·laboració del jurat, el sr. Antoni Castillo i també la col·laboració de la ferreteria Ferresuin de Granollers i ferreteria Masport de l'Ametlla pel seu patrocini en premis, que any rere any il·luminen amb un somriure als guanyadors.