Fira Guia't 2015

Aquest any l’Institut Vil·la Romana estarà present, com cada curs, a la fira Guia’t 2015 presentant els Cicles de Grau Mitjà que ofereixen: Gestió Administrativa (branca administrativa) i Instal·lació i Moblament (branca fusta, moble i suro).


Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva sisena edició, i en ella es mostrarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris de professionalització que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental.


La Fira tindrà lloc els propers 4,5 i 6 de març a la nau Dents de Serra de Roca Umbert i està organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Durant 3 dies els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a les diverses conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants.


Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar els alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona.