Hem acabat la 1ª fase del Projecte Menors, Internet i Tecnologia

Dimarts 10 vam tenir amb nosaltres en Carles San José, cap de l'Àrea d'Inspecció de l'APDCAT (Autoritat Catalana de Protecció de Dades). 


Al llarg del matí, en Carles va fer quatre xerrades als alumnes de 2n d'ESO, que ja havien treballat el tema a les tutories, i a la tarda vam tenir sessió oberta amb famílies i docents per explicar-nos quina informació s'havia donat als alumnes i comentar les qüestions tractades.


La segona fase d’aquesta iniciativa consistirà en un Congrés, que es farà pròximament, en el qual participaran alumnes en representació de les diferents escoles que han format part del projecte. El Congrés, també comptarà amb la participació d’experts. Des d'aquest enllaç podeu tenir més informació.

sanefa insti