El Vil·la Romana guanya la XXIII edició del concurs d'aprenents de fusta i moble de Catalunya

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

 

 

 

Ho ha tornat a fer i no deixa de sorprendre’ns, el nostre alumne Gerard Pagespetit va tornar a guanyar el concurs d’aprenents de fusta i moble de Catalunya; enhorabona Gerard!!!!!!!!!!!!!!!

 

El passat divendres 20 de març a les instal·lacions de l’Escola Industrial de Sabadell, va tenir lloc la XXIII edició d’aquest prestigiós concurs que aglutina més d’una trentena d’alumnes dels diferents centres que imparteixen fusta i moble arreu del nostre territori.

 

Per aquest edició, la peça proposada era un penjador de disseny, els participants tenien quatre hores per a realitzar-la.

 

A part del Gerard, també hi van anar en Marc Ramisa i l’Olivier Loisy i la seva participació va ser d’una gran qualitat. Els nostres tres alumnes van demostrar unes habilitats excepcionals, no només en l’acabat de la peça sinó també en la rapidesa amb què van executar la feina; a tots tres la nostra gratitud per deixar al Vil·la Romana en el lloc més alt.

 

Des d’aquí també volem felicitar a l’EME (Escola Municipal d’Ensenyament de la Garriga), que van guanyar en la categoria de PQPI, enhorabona companys!!!

 

Tot això ens anima a seguir treballant en l’Enfusta’t, que comença a donar els seus fruits.