mar

03

mar

2015

La prova Cangur al Vil·la Romana

Com cada any, des de ja en fa una bona pila, hem celebrat la prova Cangur al Centre. Tots els alumnes de 3r i 4t d'ESO i del Batxillerat Científic i Tecnològic han dedicat una part del matí de dijous 19 a fer aquesta activitat matemàtica.


La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. 


Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que per al Cangur-2015 s'ha celebrat a Puerto Rico, l'associació Le Kangourou sans Frontières. Els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.


Si voleu més informació podeu consultar la web oficial del Cangur

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges