La prova Cangur al Vil·la Romana

Com cada any, des de ja en fa una bona pila, hem celebrat la prova Cangur al Centre. Tots els alumnes de 3r i 4t d'ESO i del Batxillerat Científic i Tecnològic han dedicat una part del matí de dijous 19 a fer aquesta activitat matemàtica.


La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. 


Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que per al Cangur-2015 s'ha celebrat a Puerto Rico, l'associació Le Kangourou sans Frontières. Els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.


Si voleu més informació podeu consultar la web oficial del Cangur

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges