Els alumnes de 2n d'ESO treballant a Les Planes de Son

Imatges dels nois i noies de 2n d'ESO que estan fent el Treball de Síntesi a les Planes de Son del 8 al 10 d'abril

Cliqueu per entrar a veure la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a veure la galeria d'imatges

Els dies 8, 9 i 10 d’abril els alumnes de segon vam estar a les Planes de Son, a la Vall d’Àneu al Pallars Sobirà. Vam estar en una casa bioclimàtica, on feien compost amb les restes de menjar i aprofitaven l’energia solar per no gastar tanta energia elèctrica i per escalfar l’aigua. La casa estava molt ben integrada en el paisatge. Vam aprendre moltes coses sobre la fauna i la flora dels Pirineus, i vam poder veure els animals que tenien a la seva reserva. També vam poder observar moltes estrelles i constel·lacions en directe, ja que allà no hi ha contaminació lumínica i, a més, tenen uns telescopis fantàstics. Vam estudiar la formació dels Pirineus i el romànic al poble de Son.


Vam aprendre moltes coses interessants i ens ho vam passar molt bé.

                                                                                                          Carla Sánchez