Per Sant Jordi inaugurem el bloc: "La nostra Biblioteca"

Com tots sabeu, el nostre projecte per dinamitzar la lectura al nostre institut i la nostra biblioteca tiren endavant. De moment, anem treballant com  formiguetes, poquet a poquet però amb constància. No fem molt soroll però ens estem infiltrant per tot arreu.

 

Els alumnes de 3r d’ESO van coneixent el fons que tenim a la nostra biblioteca i tenen ganes de compartir amb vosaltres les seves lectures. Per això, ara que s’acosta Sant Jordi, hem decidit mostrar-vos el bloc on anirem penjant les nostres opinions i recomanacions sobre el que estem llegint. I no ens limitarem a això, també hi trobareu opinions sobre la lectura, actes relacionats amb aquesta activitat i tot allò que creiem val la pena que sapigueu.


 

Podeu entrar al bloc clicant sobre la imatge