LECXIT: Una gran experiència per als voluntaris

 

 

 

 

 

Com ja sabeu un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO s’han implicat enguany en el voluntariat LECXIT,

un projecte que vol incrementar l’èxit educatiu dels infants treballant per la millora de la seva comprensió lectora. Aquí teniu alguns testimonis de la seva experiència:

“Crec que el projecte LEXCIT és una bona oportunitat per ajudar nens amb certes dificultats en la lectura. A mi m’agrada molt aquest voluntariat perquè també t’ajudes a tu mateix a tenir paciència i a involucrant-te amb el nen. Opino que s’aprèn molt i crees un vincle molt fort amb l’alumne.”

Gisela Pérez

 

“A mi el programa de voluntariat del LEXCIT m’ha agradat molt. És una activitat força bonica ja que tens l’oportunitat de treballar amb nens menors que tu. Només és una hora setmanal i això fa que tinguis moltes ganes que arribi el dimarts a la tarda per poder veure el teu alumne.

Crec que vaig prendre una bona decisió  quan vaig decidir presentar-me com a voluntària, és una experiència única!”                                

Txell Torras“Sincerament penso que el LECXIT és un projecte molt ben muntat per part dels seus organitzadors i que pot ajudar molt els nens a agafar l’hàbit de la lectura. És una activitat que et permet combinar la lectura amb altres activitats, ja que la finalitat del projecte no és que el nen sàpiga llegir millor, sinó que el nen agafi gust i un hàbit per la lectura. Per exemple, va haver-hi un dia que el nen no volia llegir, i el que vaig pensar va ser combinar mitja hora de lectura, amb la seva passió pel futbol l’altra mitja hora restant. Una de les millors coses d’aquest projecte és la bona relació entre mentor/a i el nen a qui ajudes.  Aquest projecte m’està agradant molt i crec que està molt ben pensat”

Àlex Marco