Miguel Serrano, l’autor de Órbita, al nostre centre

El passat 15 de maig el nostre centre va gaudir de la presència de l’escriptor Miguel Serrano amb motiu de la lectura a 4t ESO del seu llibre de relats Órbita.


L’oportunitat de conèixer l’autor d’un llibre, que s’ha treballat i llegit a fons, ha estat molt ben rebuda per part de tota la comunitat educativa.


Prèviament, i en grups, l’alumnat havia analitzat els relats i havien preparat exposicions molt originals: curtmetratges, performances, power point…

Em sento molt orgullosa de l’actitud de la vuitantena d’alumnes que van participar en aquest col·loqui i ha estat un plaer escoltar, d’un editor i del propi Miguel, que els nostres alumnes “tienen un nivelazo”. És ben cert que les qüestions que es van plantejar eren força interessants i que el entusiasme entre els alumnes era visible. De fet, la recomanen com activitat per les properes promocions.


El moment final, en el qual l’autor signava els llibres dels alumnes, va ser especial perquè es va obrir una conversa més íntima sobre preferències  literàries i influències en els que ens agrada escriure.

Des de l’ Institut Vil.la Romana apostem més que mai per dinamitzar un tema tan fonamental en la formació acadèmica i personal dels nostres alumnes com la lectura que fa de tots nosaltres éssers més lliures, tolerants i empàtics amb tothom.

 

Carolina Cano-Caballero Romero