Sant Jordi 2015, nous reptes!

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

Enguany el Sant Jordi ha estat un dels més elogiats que hem tingut darrerament gràcies a l’entusiasme que la nostra comunitat educativa ha mostrat per tal de preparar una jornada cultural, participativa i lúdica.


Començar la jornada aconseguint que tothom estigués llegint va ser tot un repte, però encara es va superar quan  tota l’ESO va sortir bona part del matí a realitzar diferents activitats: una gimcana, recitar a diferents punts del poble, recollir la jornada de Sant Jordi com veritables periodistes...


Els batxillerats es van deixar sorprendre per El sobrino del diablo i les seves educatives, trencadores i festives cançons en acústic. Tot un plaer haver comptat amb aquest joglar del rock.


El pati ha lluït paradetes de llibres i roses vistoses com les del propi municipi. 


Els guanyadors del concurs literari han rebut els seus guardons davant la mirada de satisfacció dels seus companys i professors. Alguna professora s’ha atrevit a pujar a l’escenari amb fantàstics alumnes a representar un fragment de La casa de Bernarda Alba i a recitar poesia; els nostres veterans de batxillerat s’han fet seves algunes cançons d’Ovidi Montllor tot tocant les guitarres, hem rigut amb els vídeos on d’altres simulaven cantar òpera...


Només ens resta esperar que la pròxima sigui tant o més exitosa que aquesta perquè quan el Vil.la Romana s’engresca de valent, els resultats són un orgull per tots els que formem part d’ell.