Els alumnes de 4t d'ESO fan un Graffiti al pati

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatgesEl divendres dia 22 de maig els alumnes de Visual i Plàstica i la classe d’Acada vam gaudir d’una activitat lúdica. Consistia en fer un grafiti que havíem dissenyat prèviament a classe. El disseny consistia en una noia amb la boca tancada per un parell de cintes i els ulls afligits, símbol de la falta de llibertat d’expressió. Aquest ha sigut el tema principal que, a través de diferents treballs, hem anat aprofundint  durant el curs.

 

Tots junts vam aventurar-nos en un nou repte i vam aprendre tècniques del graffiti: com combinar colors, noves formes i difuminats... Però sobretot vam aprendre a cooperar els uns amb els altres i a transformar una paret blanca del pati en una obra d’art especial i original. Amb l’ajuda d’un professional  en l’àmbit del grafiti i la professora de l'assignatura, vam gaudir d’un dia molt especial fent el que realment ens motiva i ens agrada.