Laura Garriga és guardonada amb una menció especial en el 10è Premi Camí Ral

El passat 28 de maig, a les vuit del vespre, es va fer l'entrega del 10è Premi Camí Ral. L'acte es va celebrar al Museu de Granollers i s'estructurà en tres blocs. Per començar s'hi presentà el nou llibre de Ponències, es féu el lliurament dels premis i es pronuncià una nova ponència sobre el Projecte Rius. 

 

En aquest acte, el jurat va voler fer una menció especial al treball de recerca De ben a prop, El periodisme de proximitat, de Laura Garriga Sagalés. El treball parteix de la hipòtesi de si el periodisme de proximitat és una eina de cohesió social, i parla de l'experiència de diverses televisions de la comarca, entre les quals VOTV. En aquest cas, el jurat va destacar l'amplitud de la recerca, el valor de la informació presentada i el disseny conjunt del treball. 

 

ENHORABONA, LAURA!