Xerrada de Neil Harbisson a 3r d'ESO

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

Dimecres 29 d’abril de 2015: ha vingut en Neil Harbisson a explicar-nos el seu estrany cas, únic al món. Ell hi veia en blanc i negre, acromatisme, i ara porta un aparell instal.lat al cap amb forma d’antena i que va dissenyar ell mateix. En aquest aparell hi té un sensor amb el que pot percebre els colors a través de microsons i vibracions. Amb tot el temps que fa que porta l’aparell, ha aconseguit distingir 360 colors, també pot distingir colors que l’home no pot distingir, com les longituds d’ona de l’infraroig o ultraviolat.

 

En Neil ens ha donat a entendre que vol fer conèixer la seva idea i fer-la arribar al màxim de gent possible per tal que la gent pugui obtenir qualitats que tenen els animals i que nosaltres no hem heretat.

 

Creiem que en Neil té molt de valor, força de voluntat i personalitat, ja que ha estat el pioner en efectuar aquesta operació. En Neil s’explicava molt bé i amb molta naturalitat.

 

Ens ha semblat una xerrada diferent perquè era un tema nou i desconegut per nosaltres. Pensem que xerrades com aquesta fan pensar més enllà del nostre món.

Hem après que la força de voluntat per aconseguir el que es vol és essencial per ser feliç.