El 27 de setembre de 2014


El 27 de setembre de 2014, 43 estudiants de magisteri normalistas a Ayotzinapa, Mèxic, que havien participat en una protesta, van ser detinguts per la policia per ordre de l’alcalde , i després lliurats a una banda de narcotraficants.


No han aparegut, i probablement van ser assassinats.

 

En la jornada de nadal d’aquest curs 14/15 una representant de “la garriga guerrera” va explicar la tragèdia dels 43 normalistas als estudiants dels cicles de fusta i administratiu al nostre institut

 

Quan, mesos més tard, representants de “la garriga guerrera” van tornar a Ayotzinapa, van explicar als familiars dels desapareguts que havien participat en una xerrada amb alumnes de fusteria de Catalunya.


Una de les famílies, emocionada, va explicar que el seu fill desaparegut també era fuster, i van voler que fotografiessin una taula que havia fet feia poc i que fins aleshores estava tapada, esperant la seva tornada.


La imatge d’aquesta taula expressa la nostra solidaritat amb els familiars dels 43

d’ Ayotzinapa, i també amb totes les causes que lluiten per a construir un món millor.