Premi Dialoga 2a edició

Aquest premi és convocat per ESADE Law School, per mitjà del grup de recerca Conflict Management i del Col·legi Notarial de Catalunya, amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament i del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en el marc de les seves activitats de difusió i promoció de la resolució alternativa de conflictes.


El passat divendres dia 2 d’octubre es va realitzar l’acte de lliurament de la segona edició del Premi DIALOGA a la seu d’ESADE  amb la presència de Germà Gordó, conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Durant l'acte, es van lliurar els certificats als alumnes que van quedar finalistes i s’atorgà el premi als alumnes guanyadors, en les dues modalitats (escrita i audiovisual).


En Victor Almazan alumne de 2n de Batxillerat va quedar finalista de la modalitat audiovisual, pel vídeo que va presentar donant resposta a «Què faries per promoure la cultura de la mediació en el teu entorn?»,

 

Moltes felicitats Victor!