Sortida de convivència a Samalús dels alumnes de 1r d'ESO

Els alumnes de 1r d’ESO vam anar d’excursió a Samalús el dijous passat, dia 1 d’octubre. Vam fer una excursió des de l’Institut Vil·la Romana, fins al Camp de Futbol de Samalús. Allà vam separar-nos en grups, i vam esmorzar el que portàvem en els nostres petits grups d’alumnes de la mateixa classe. Alguns portàvem pastissos, pinxos de fruita, pa amb tomàquet i embotit, galetes, sucs, altres begudes…

   

Després de menjar un bon esmorzar, cadascú amb els seus amics jugàvem o cantàvem, també hi havia alguns que escalaven, d'altres feien tombarelles o fèiem petar la xerrada, però el joc més practicat pels nens va ser el futbol.


L’objectiu d’aquesta sortida era passar-ho bé i que ens coneguéssim més entre companys i professors/tutors. Va ser una sortida molt divertida i amb l’objectiu aconseguit, creiem que s’hauria de repetir.


Ens ho vam passar molt bé!


Beth Font, Laia Rigola i Aida Garcia