Crònica "Mar i Cel"

Tant a l’optativa de musica com a l’assignatura obligatòria de llengua catalana tots els alumnes de quart vam estar preparant el gran musical Mar i Cel per anar a veure’l al teatre Victòria el dia 4 de novembre. Van ser uns dies de preparació que van valer molt la pena. El dia que marxàvem a Barcelona a veure el musical basat en l'obra d’Àngel Guimerà vam agafar el tren cap a la gran ciutat a les 8:30 del matí. Després d’un passeig matiner per anar despertant-nos vam arribar al teatre. Amb una molt bona organització vam ser el primer institut a poder asseure'ns als nostres seients amb una visió perfecta per a cada una de les 87 persones que érem. L’obra consta de dos actes i entre mig una pausa de 15/20 minuts.

 

Tot i els nens de 8 i 9 anys que teníem darrere, una mica belluguets, a la majoria de nosaltres, el primer acte el vam viure molt i ens va sorprendre. Els actors es van acomiadar amb l’Himne dels pirates i vam tenir l’esperada mitja part on vam tenir temps per anar al lavabo o simplement comentar l’obra. Tot seguit la segona part va començar, que per quasi tots va ser la millor. Va ser la més emocionant, en què els pirates són derrotats però la història d’amor venç. Tot i que l’espectacle és molt trist, tots vam sortir molt satisfets.


Tot seguit vam sortir del teatre Victòria i vam caminar uns quinze minuts fins a l’estació de tren. Quan vam arribar ens vam esperar una estona i vam baixar a l’andana. Allà agafàrem el tren i mentre menjàvem un entrepà, llegíem o escoltàvem música, el trajecte ens va passar molt ràpid. Vam arribar a La Garriga a les 14:45h, ens reunírem a baix i tot seguit cadascú va marxar cap a casa seva.

Va ser una excursió entretinguda i vam aprofitar-la molt. Tot i que ens hauria agradat quedar-nos tot el dia per Barcelona...

 

 

Alba Llamas i Gisela Pérez, alumnes de 4rt C