Sortida a Abrasivos Sait

El passat dilluns 16 de novembre els alumnes de segon de fusta i moble, i dins del MP10 d'Acabats van visitar les instal·lacions de l'empresa Abrasivos Sait situada a Les Franqueses del Vallès.


La importància del polit queda palesa atenent que ès el primer procès de l'acabat. I amb això, Abrasivos Sait hi té molt a dir.


Es va poder veure les instal·lacions i contrastar la feina que es fa en la planta de Les Franqueses, no fabriquen, ja que a on fabriquen d'Europa és a Itàlia, però si que es va poder veure com manipulen els rotllos gran i els transformen en els formats que desprès es vendran mitjançant els seus distribuïdors.


Va tenir un pes important de la visita la xerrada tècnica sobre abrasius que els responsables de l'empresa van dirigir als nostres alumnes, no només la part de fabricació dels mateixos si no pels usos que podem utilitzar nosaltres els fusters i ebenistes aquest producte.


Volem donar les gràcies a Abrasivos Sait la seva gentilesa per obrir-nos la fàbrica i poder gaudir dels seus comentaris tècnics de la mateixa.