Excursió al Puiggraciós

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

 

El passat dimarts dia 19 de gener, els alumnes de 4t d’ESO vam fer una excursió al Puiggraciós per a l’assignatura d'Educació física.

 

El punt de sortida va ser el parc que hi ha davant de la benzinera. Allà ens vam trobar tots a les nou del matí, amb fred però amb molta energia. Abans de començar a pujar vam fer grups de deu per evitar que ningú es perdés.

 

Vam mantenir un bon ritme durant la pujada i vam gaudir molt del paisatge. Quan vam arribar ens vam distribuir com vam voler per l’esplanada que hi ha dalt la muntanya. Vam esmorzar i, quan vam haver descansat, vam començar a baixar cap a la Garriga. Vam fer algunes parades per esperar els més endarrerits, però tot i així vam arribar al Pont de la Doma sobre les 14h (l’hora planejada).

 

Tots vam passar una bona jornada i, encara que al dia següent tinguéssim una mica de cruiximents, tornaríem a repetir.

 

 

Blanca i Gisela, 4t ESO C