Setmana de la Música al Vil·la Romana

 

Un any més, des del Departament de Música, volem celebrar unes jornades de música a l’Institut. Alguns dels actes ja formen part de la tradició d’aquesta setmana musical.

 

Sempre comptem amb les intervencions musicals d’alumnes i professors a l’hora del pati i que volem agrair molt a tots els participants i també a tots els que ens han vingut a escoltar.

 

La Gimcana l’hem tornat a penjar pel passadís de l’institut per a que els alumnes de 1r d’ESO aprenguin i coneguin els elements musicals a l’hora que juguen.

 

Hem participat també en la Jornada de Nadal. Els alumnes de 4rt de Música junt amb la nostra coral han acompanyat els cants del Cor de l’Aliança i dels nens de 1r i 2n de primària de l’escola Giroi.

 

Aquest any tenim dues novetats: s’inicia la  creació d’un cor Virtual del Vil·la Romana on volem que tota la comunitat educativa participi enregistrant la seva imatge i veu cantant la cançó Imagine de John Lennon i també hem

 

volgut participar en el projecte TEI (tutoria entre iguals) entre alumnes de 1r i de 3r d’ESO.

 

 

Durant una setmana els alumnes de 3r van ensenyar dues cançons amb instrumental orff als alumnes de 1r. L’experiència va ser molt satisfactòria per a tots i vàrem posar en comú el treball fet en una audició de tots els alumnes al Gimnàs de l’Institut.

 

Feu clic d'amunt la imatge per veure el resultat d’aquesta experiència