Sortida geològica dels alumnes de 4t

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

 

 

El passat divendres 27 de novembre vam desplaçar-nos al Figaró on vàrem treballar aspectes de les matèries de Geologia i Física i Química. L’itinerari constava d’un recorregut de 9 parades, en les quals apuntàvem al dossier de camp certs aspectes sobre el que podíem observar i les roques que es dipositaven en aquella zona. Les roques que anàvem observant tenien uns trets geològics diferents ja que la seva formació corresponia a diferents moments de la història geològica: els materials paleozoics, les roques del mesozoic i els sediments terciaris.

 

Vam anar seguint el recorregut, analitzant i interpretant els materials que trobàvem. Tot i ser un dia en el que vam passar molt fred, i això compliqués la feina a l’hora de fer apunts o en altres aspectes de la sortida, va ser una experiència nova i enriquidora per cadascun dels alumnes d’aquestes optatives.

 

Laia Valor, 4t d’ESO