Tres alumnes de l’Institut seleccionats per participar al Bojos per la Ciència

En Ferran Blasi, l’Albert López i la Gisela Martí, alumnes de primer de batxillerat del nostre centre participaran en el programa Bojos per la Ciència d’enguany.

 

El programa Bojos per la Ciència està organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera i promou alumnes que mostrin aptituds i interès en els diferents camps de la ciència.

En Ferran i la Gisela participaran en els Bojos per la Química  i l’Albert en el Bojos per la Física i els suposa assistir durant 14 dissabtes, repartits durant tot el 2016, a centres de recerca internacional per experimentar i treballar amb científics professionals que els ajudaran a ampliar els seus coneixements.

 

El passat divendres 15 de gener, en el Món Sant Benet, es va fer l’acte inaugural amb l’assistència de tots els participants als diferents programes i els seus familiars. Els responsables de l’acte van ressaltar com havia estat de difícil triar als participants entre totes les sol·licituds que s’havien presentat i es va evidenciar que el procés de selecció no havia estat gens senzill. A cada programa van preseleccionar 40 alumnes i després d’una entrevista personal van triar als 22 alumnes de Catalunya més “bojos” per cadascuna de les modalitats de ciència.

 

Felicitem en Ferran, la Gisela i l’Albert que, per demostrar ser més “Bojos per la Ciència” entre molts d’altres, hi participaran.