L'institut Vil·la Romana present al Mobile World Congress

Finalment el prototip de presentació de la proposta escollida va tancar tot el procés. Totes les propostes es podran veure a Toolbox.

 

 

Es va comptar amb la presència de la Consellera d’ensenyament, sra. Meritxell Ruiz i el conseller delegat de la GSMA i organitzador del MWC, John Hoffman.

 

Recordaré aquesta jornada com un premi, perquè ens vam emportar una vivència educativa que ens va donar unes eines, unes pautes i una metodologia que segur farem servir en la nostra pràctica diària. Un gran encert de l’equip Mschools.

 

Alba Mas Garolera - Cap del Departament de Tecnologia

Dissabte 20 de febrer de 2016 al Centre de convencions: Cúpula de les Arenes de Barcelona, Mschools va organitzar el primer Edu_Hack, on més de quatre-cents participants entre docents, experts de la indústria i estudiants universitaris (sempre acompanyats per més de cinquanta facilitadors de l’àrea TAC del departament d’ensenyament) vam co-crear, en petits grups de treball, diferents projectes sorgits de la discussió.

 

A partir d’una pluja d’idees, vam preparar esborranys, contrastar diferents punts de vista, pol·linitzar, refinar i definir el nostre propi projecte.