mar

02

feb

2016

L'institut Vil·la Romana present al Mobile World Congress

Finalment el prototip de presentació de la proposta escollida va tancar tot el procés. Totes les propostes es podran veure a Toolbox.

 

 

Es va comptar amb la presència de la Consellera d’ensenyament, sra. Meritxell Ruiz i el conseller delegat de la GSMA i organitzador del MWC, John Hoffman.

 

Recordaré aquesta jornada com un premi, perquè ens vam emportar una vivència educativa que ens va donar unes eines, unes pautes i una metodologia que segur farem servir en la nostra pràctica diària. Un gran encert de l’equip Mschools.

 

Alba Mas Garolera - Cap del Departament de Tecnologia

Dissabte 20 de febrer de 2016 al Centre de convencions: Cúpula de les Arenes de Barcelona, Mschools va organitzar el primer Edu_Hack, on més de quatre-cents participants entre docents, experts de la indústria i estudiants universitaris (sempre acompanyats per més de cinquanta facilitadors de l’àrea TAC del departament d’ensenyament) vam co-crear, en petits grups de treball, diferents projectes sorgits de la discussió.

 

A partir d’una pluja d’idees, vam preparar esborranys, contrastar diferents punts de vista, pol·linitzar, refinar i definir el nostre propi projecte.