Reportatge VI Setmana del Món 2016

Per sisè curs consecutiu, el Departament de Geografia i Història de l’Institut ha organitzat la “Setmana del Món”, on tots els alumnes de l’institut des de 1r d’ESO fins a Batxillerat i Cicles han pogut disfrutar d’una sèrie d’activitats ( xerrades, conferències, exposicions i debats) amb la intenció d’aproximar a les aules l’actualitat del nostre entorn proper i llunyà.

 

La setmana es va iniciar amb la inauguració de l’exposició de fotografies antigues de la Garriga de l’arxiu d’Albert Benzekry i durant aquest dies han passat per l’institut persones que amb el seu testimoni ens han ajudat a veure la realitat des de una prespectiva més pròxima i real.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Exposició Benzekry

Gabriela Serra

Maria Sirés

Carla Ulldemolins

Andreu Gómez

Alfons Garrigós

Andrés Pajares

Rajola 2n Batxillerat