L'institut participa a la fira Guia't

Els passats dies 6,7 i 8 d'abril es va celebrar en l'Espai Roca Umbert de Granollers la fira Guia't. Aquesta fira s'ha convertit en un referent a la comarca del Vallès Oriental en l'oferta educativa de Cicles Formatius de Grau Mig i Superior. 

 

Com és tradició, hi hem participat a totes les edicions, l'Institut Vil·la Romana va participar en un estand on ofertavem els cicles de grau mitjà de Gestió Administrativa i de Fusteria.

 

El divendres els alumnes de fusta van participar en el concurs Enfusta't, realitzant una taula de tres potes.

 

La Fira ha estat un èxit amb l'afluència d'estudiants, pares, tutors i psicopedagogs, va ser molt nombrosa i es va convertir, a més d'un acte orientador i enriquidor per tots, en un acte festiu gràcies a les demostracions, xerrades i diferents activitats que es van fer al voltant de la Fira.

 

Ara fins l'any vinent!!!