Actualitzem el projecte de mediació 4t ACADA

Durant el tercer trimestre, els alumnes de 4rt ACADA amb l’idea aportada des del Departament de psicopedagogia,  hem actualitzat el projecte de mediació.

 

Per aquest motiu, hem fet una sèrie d’activitats per promocionar i dinamitzar el projecte de nou.

 

El primer dia, en grups, vam fer una pluja d’idees de possibles activitats que ens ajudarien a  promocionar-lo. D’aquestes idees, al llarg del mes d’abril hem estat fent les activitats proposades, per donar-li un caire nou al projecte i poder gaudir d’una aula per fer la mediació. Aquestes accions han sigut: conèixer al grup de mediadors que es van formar en una assignatura optativa, informar-nos de què és la mediació, fer un cartell i un tríptic per promocionar-la a l’institut, decorar l’aula on es farà la mediació i per últim preparar-nos per anar a fer una petita exposició per les diferents classes i informar als alumnes  sobre el servei.

 

La mediació es farà en un espai específic, l’aula complementària (322), anomenada aula mediadora; aquest nom l’hem escollit els alumnes d’ACADA.

 

 

Per contactar amb el servei de mediació hi ha dues opcions. O bé, via e-mail o a la bústia de mediació, situada a consergeria. A l’entrada de l’institut hi ha un espai on es pot trobar el full de demanda, que un cop omplert s’haurà de posar a la bústia situada al mateix lloc. Si esculls fer-ho a través de l’e-mail, et pots descarregar la plantilla del full de demanda, que es troba a continuació, omplir-lo i enviar-lo al correu electrònic: mediaciovromana@gmail.com Seguidament els mediadors es posaran en contacte amb tu per acordar una data, i fer la mediació.

Full de demanda mediació
Full de demanda mediació.pdf
Documento Adobe Acrobat 277.1 KB