El Comando Antiterrorismo Ortográfico

Són moltes les oportunitats que els docents tenim per viure experiències genials amb el nostre alumnat, però si a més es pot conjugar la part acadèmica amb la lúdica i la cultural, el resultat és tan satisfactori...

 

En aquest cas, em refereixo al curtmetratge que juntament amb alumnes de batxillerat hem presentat a la jornada dedicada a Sant Jordi. El que va començar com un gag divertit va anar creixent gràcies a l’entusiasme dels alumnes i a força hores de dedicació, és clar.

 

La veritat és que ens ho varem passar molt bé i em sento orgullosa de la seva fonamental col·laboració, fins i tot, aportant idees per el guio.

 

Espero que passeu una estona divertida mirant el vídeo que acompanya aquest petit escrit.

 

Carolina Cano-Caballero Romero