Catskills 2016 - Medalla d'or, de plata i de bronze

Els passats 1 i 2 de juny es van celebrar les Olimpíades de la Formació Professional de la família de fusta i moble a l’Institut Pere Martell de Tarragona. L’equip de l’Institut Vil·la Romana de La Garriga, format per tres alumnes i tres tutors, ha aconseguit pujar al calaix de les medalles en les tres categories en què competien.

 

En l’Skill 24 d’ebenisteria, l’alumne Arnau Palou ha aconseguit la medalla de plata. La peça del concurs estava inspirada en l'escriptori Cavour (1949), dissenyat al 1936 per l'arquitecte i dissenyador italià Carlo Molino (Torí, 6 de maig 1905 - 27      

d' agost 1973). Com a curiositat, cal dir que el juny de 2005, un escriptori Cavour original va ser venut per la casa de subhastes Christie's de New York per un preu de 3.824.000 dòlars, establint un nou rècord per a peces de mobiliari del segle XX.

 

A l’Skill 25 de fusteria, l’alumne Sergi Serna ha aconseguit la medalla d’or. La peça de concurs era una finestra per a ull de bou. Cal destacar la dificultat de la peça. Tot i així,  la puntuació obtinguda, per tant, la perfecció de l’alumne va ser màxima. En Sergi Serna representarà a Catalunya en els proper Spainskills que se celebraran el proper any a Madrid.

 

A l’Skill 26 d’estructures de fusta, l’alumne Gerard Villegues ha aconseguit la medalla de bronze. La peça de concurs era un panell informatiu,  cap de les parts del qual era igual. La dificultat dels diferents angles treballats a escala real ha fet molt difícil la consecució d’aquest èxit tan important per a l’institut.

 

El que s’ha aconseguit en aquesta edició dels Catskills de la família de fusta i moble per part de l’Institut Vil·la Romana han estat uns resultats històrics. És realment difícil fer tres de tres. Des de l’equip docent volem agrair les hores de dedicació que aquests tres alumnes han realitzat per a dur a terme a bon port el concurs.

 

 

FELICITATS NOIS!!!!!!!!!!!!!!!!!