El President de la Generalitat lliura el Premi de Batxillerat a la Núria Andreu

La nostra alumna NÚRIA ANDREU I FERRER va rebre de mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont i en presència de la consellera d’Educació Meritxell Ruiz i d’altres autoritats, el Premi Extraordinari de Batxillerat. L’acte va tenir lloc el passat dilluns 24 d’octubre al Palau de la Generalitat i va comptar també amb la presència de l’oncòleg català Manel Esteller que els va encoratjar a seguir-se formant.

 

Aquest premi reconeix l’excel·lència de l’excel·lència doncs premia als alumnes que, després d’haver superat el Batxillerat amb una nota superior al 8.75, superen unes proves extraordinàries que van efectuar a finals de juny i que consisteixen en dos exercicis. En el primer hi ha dues parts, a realitzar en dues hores i mitja, una és la redacció del comentari de text literari i l’altra la redacció del comentari d’un text històric. El segon exercici també té de dues parts, una en què s’ha de respondre de forma escrita a qüestions relacionades amb l’anglès  i l’altra en què respon preguntes sobre una de les matèries de modalitat i que la Núria va escollir que fos el llatí.

 

S’hi van presentar més de cinc-cents alumnes i només cinquanta cinc les van superar i d’entre aquests la Núria va obtenir una de les deu millors notes.

 

El premi consisteix en la matrícula gratuïta d’un curs a la Universitat, una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

 

L’alegria i l’orgull que sentim tot el professorat de l’institut ens fa que encoratgem a la Núria a seguir recollint premis, fruit del seu esforç i la seva tenacitat, a que li desitgem tota la sort del món en els nous estudis que ha iniciat i que, el seu pas per l’institut Vil·la Romana quedi sempre en el seu cor.

 

MOLTES FELICITATS NÚRIA!!!!! 

 

Enllaç de la notícia a El9NOU.cat