Nova temporada de l'hort escolar al Vil·la Romana

Els alumnes del 4t d'ESO ACADA d'enguany, classe encarregada de l'hort escolar de l'institut, vam escalfar motors plantant un bancal de calçots. Primer vam fer els forats necessaris per a totes les cebes i després els vam plantar, però alerta!, amb les arrels cap avall, sinó no creixen.

 

Aprofitant que és època, també hem plantat escaroles, cols, bròquils i enciams, tot amb l'ajuda i les explicacions d'en Mark i la Gisela, integrants del grup Phoenicurus de Cardedeu, que ens acompanyen i ens assessoren professional i pedagògicament per segon any.

 

Com a novetat per aquest curs, comptarem amb la participació dels alumnes de 1r d'ESO, que col·laboraran en petits grups durant una hora setmanal. D'aquesta manera, complirem un dels objectius com a Escola Verda de fer partícip a l'alumnat des del primer any a l'institut.

 

 

Esperem que els calçots creixin molt per a fer una bona calçotada!