Sortida a l'empresa Grifols de 1r i 2n de Batxillerat

 

 

El passat 10 de novembre els alumnes de primer i segon de batxillerat científic i tecnològic vam visitar l’empresa Grífols a Parets del Vallès.

 

Grífols és una gran empresa catalana especialitzada en el camp farmacèutic i hospitalari i pionera  en la investigació i el desenvolupament de productes derivats del plasma i és la part que nosaltres vam visitar.

 

 

Després de donar-nos la benvinguda i fer-nos una presentació de l’empresa, com nosaltres érem un grup nombrós (58 alumnes i tres professors)  ens van dividir  en dos grans grups. Mentre un grup veia un video que explicava la història d’un donant de plasma des que fa la donació fins que arriba al pacient que el necessita quasi un any i mig després, l’altre grup feia una visita a la planta que ajudava a entendre el que fan amb el plasma a la planta de Parets.