Bojos per la Ciència

ADÉU ALS BOJOS!!!!!

 

Durant tot el 2016 tres alumnes del nostre centre, en Ferran Blasi, l’Albert López i la Gisela Martí han gaudit del programa BOJOS PER LA CIÈNCIA assistint a les xerrades, experiències, pràctiques... que formaven part del temari.

 

La Gisela i en Ferran han participat en el programa Bojos per la Química i un dissabte al mes han anat a Tarragona a viure la seva “bogeria” juntament amb altres alumnes de batxillerat de tot Catalunya. La cloenda del programa va tenir lloc a Tarragona i allà es va poder copsar la bona sintonia de tots els participants.

 

L’Albert ha participat en el programa Bojos per la Física i un dissabte al mes ha participat a la UAB del programa assistint a diferents centres de recerca. La cloenda del programa va tenir lloc al Món Natura del Pirineu lleidatà durant tot un cap de setmana i, malgrat el temps no els va acompanyar, van gaudir d’una bona estada.