El LECXIT torna a connectar la Primària i la Secundària

L'institut Vil·la Romana juntament amb les Escoles Giroi i Tagamanent reprèn l'apadrinament lector vinculat al projecte LECXIT. Aquest any el nostre centre compta amb divuit alumnes, voluntaris de tercer i quart d'ESO, que acompanyaran en el seu procés de millora en la comprensió lectora a diversos alumnes de l'escoles esmentades.

 

Ens sentim orgullosos de comptar amb aquest bon equip d'alumnes que, després d'haver cursat una bona formació, endeguen amb il·lusió aquesta activitat de tanta responsabilitat com encant.

 

Des del seu centre els desitgem un camí ple de satisfacció en la seva tasca d'aconseguir fervents lectors per tal de millorar el rendiment acadèmic de la primària i la secundària. Els grans lectors són també persones reflexives, amb inquietuds i valors humans. Si els nostres nens i nenes són el futur, que siguin capaços d'interpretar el món i fer d'aquest un lloc més feliç per a tothom.

 

Carolina Cano-Caballero Romero