Han arribat nous llibres a la biblioteca

 

 

Aquest mes de gener el fons de la nostra biblioteca ha augmentat gràcies a noves adquisicions i a alguns donatius. Entre els nous llibres que formen part del nostre catàleg trobareu emocionants trilogies com la del Baztan de Dolores Redondo o la de la Boira de Carlos Ruiz Zafon, us podreu traslladar al tecnològic futur de Lágrimas en la lluvia de Rosa Montero o a l’injust dels Jocs de la fam de Suzanne Collins. També podreu llegir històries més properes tant en el temps com en l’espai, com  les que ocorren a la posguerra del Pallars de Les veus del Pamano de Jaume Cabré o durant la Primera Guerra Mundia i  la Revolució Russa a La caiguda dels gegants de Ken Follet. I no hem oblidat adquirir llibres en anglès: la saga de Harry Potter i la misteriosa The girl of the train de Paula Hawkins. I moltes altres novel·les.

 

 

Perquè les pugueu veure i remenar, hem fet una petita exposició al vestíbul de l’institut. Si voleu agafar algun llibre en préstec, recordeu que podeu venir tots els dimarts a l’hora del pati a la biblioteca. Quan el temps millori, iniciarem la campanya “Llibres al pati” per facilitar-vos el préstec.

 

Equip de bibliotecaris del Vil·la Romana