Intercanvi Epistolar amb el Collège Francès Les Chartreux-Sainte Famille

Conscients de la importància del coneixement i l’ús de les llengües estrangeres, aquest curs 2016-2017 hem introduït de nou el francès al currículum optatiu de l’ESO. 

 

Els alumnes de 3er i 4t van començar a cursar la matèria al setembre i ara que ja s’han familiaritzat amb el nou idioma, hem començat un intercanvi epistolar amb el Collège Chartreux-Sainte Famille, situat a Saint-Étienne (al sud-est de França). L’activitat, que genera una situació de comunicació real d’ús de la llengua escrita, té com a objectius facilitar la pràctica del francès i conèixer una alta cultura.

 

Al tornar de les vacances de Nadal hem pogut llegir la seva primera carta, on ens fan cinc cèntims de la ciutat i del centre educatiu. També ens han enviat una foto del grup de “quatrième” i una del de “troisième”.

 

Nosaltres també els hem enviat una carta que inclou una foto de grup tot i que, malauradament, no hi sortim tots.

 


4t d'ESO

3r d'ESO