Reportatge de la V Jornada de Solidaritat, Cooperació i Consum Responsable

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

Com cada Nadal, l'institut ha organitzat una sèrie de tallers i xerrades per als nens i nenes del centre. Des de sortir a córrer fins a viure l'experiència que han viscut unes noies amb transtorns mentals.

 

Tots els alumnes han mostrat un gran interès i estaven molt atents.

Destaquem la xerrada de la testimoni que va sobreviure a la guerra d'Afganistan, perquè no tots els dies tenim l'oportunitat de conèixer una noia que li ha explotat una bomba al costat i que ha viscut per explicar-ho. També s'han fet tallers de manualitats, com per exemple un taller de pintura, un de fer "emoticones" amb fusta i un altre d'elaborar joies amb càpsules Nespresso. Com a novetat d'aquest any, s'ha organitzat un mercat solidari destinat als alumnes amb problemes econòmics. Creiem que els alumnes estan contents amb els resultats.

 

Desitgem que tots passeu un bon nadal i unes bones festes.

19 de desembre de 2016

 

Arnau, Paula i Mariona