Setmana de la Música 2016

Cliqueu per entrar a la galeria d'images
Cliqueu per entrar a la galeria d'images

Quan falta poc per les vacances de Nadal la música pren protagonisme a l’Institut Vil·la Romana. Passadissos plens d’imatges d’instuments per fer una gincana amb els de 1r d’ESO. Música interpretada per alumnes que volen compartir el que saben a l’hora del pati i que un cop més han comptat amb un públic molt interessat en les seves interpretacions.

 

La cantina també impregnada de música de l’audicio dels alumnes de conjunt instrumental de 2n d’ESO davant de tots els alumnes de 1r. També hem canviat la disposició de la cantina per portar a terme el projecte TEI amb alumnes de 3r i 1r d’ESO, aquest any ha anat de “body percussion” (el vídeo final dels vuit grups!!! Està en construcció…)

 

També música en directe i improvisada al gimnàs amb l’actuació de La Cris. Una tocacantant que ens ha impressionat amb la seva música, la capacitat de creació i el seu bon fer a tots els alumnes de 1r, 3r i l’optativa de 4rt de música.

 

Gràcies a tots els que heu col·laborat i a tots els que us heu implicat. Decidides a continuar amb aquesta experiencia i pensant en l’any vinent…

 

Alba i Glòria

Vídeos

Cliqueu per veure el vídeo
Cliqueu per veure el vídeo
Cliqueu per veure el vídeo
Cliqueu per veure el vídeo