Felicitats Bojos per la Ciència!!!

Aquest curs dos alumnes del nostre centre, en Neil Parker i la Laura Salamó, participen en el programa BOJOS PER LA CIÈNCIA que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera. És el segon any consecutiu que tenim alumnes que hi participen i per això vam ser felicitats.

 

La Laura participa en el Bojos per la Biomedicina i el seu programa té lloc a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona i en Neil participa en el Bojos per la Física que té lloc a l’Institut de Física d’Altes Energies i a l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de Bellaterra.

 

Aquest programa està adreçat a estudiants de primer de batxillerat que mostrin grans aptituds en el camp de la ciència i els permet experimentar en un centre de recerca, assistir a conferències, treballar amb investigadors.... El dia de la inauguració del curs que va tenir lloc al Món Sant Benet els responsables de cada programa van manifestar que havien rebut moltíssimes sol·licituds i que escollir els 22 alumnes que formen part de cadascun dels programes havia estat una tasca molt difícil. Tampoc es van cansar de dir que els alumnes escollits eren afortunats per la gran oportunitat que suposava participar en un programa d’aquest nivell.

 

Des de l’institut estem convençuts que aprofitaran aquesta gran oportunitat i els felicitem per ser dos dels alumnes privilegiats de tot Catalunya de poder-hi participar.