Sortida de 4t d'ESO a l'Auditori de Barcelona

Un cop més hem anat a visitar la seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a l’Auditori de Barcelona amb els alumnes de l'optativa de música de 4rt d'ESO i també fer algunes entrevistes i visita a l’ESMUC, l’Escola Superior de Música de Catalunya.

 

Hem pogut presenciar l’assaig general de l’orquestra i aquestes són algunes de les percepcions dels alumnes:

 

Els instruments que es distingien més eren els de vent metall ja que el seu volum era més alt. No hi havia solistes, el volum sonor de l’obra era fluix, però hi havia canvis de ritme en els que el volum era fort.

 

El director ho feia molt bé, estava de peu. Els músics estaven concentrats i en tensió ja que ho volien fer bé perquè era l’assaig general. No hi van haver interrupcions i alguns músics prenien apunts.

 

Ens ha agradat l’edifici ja que està fet de fusta en la seva major part i és molt espaiós. L’escenari està envoltat de butaques i és bastant modern. Del sostre hi ha una estructura de focus per il·luminar bé l’escenari.

 

Guillem Tetas

Edgar Galindo