“Dones perilloses” a la Biblioteca

Aquests dies, al vestíbul de la Biblioteca, estem fent un homenatge a totes aquelles dones que, al llarg de la història, s’han enfrontat a la societat per poder fer algunes activitats que ara, per a totes nosaltres, són normals: llegir, escriure, pintar, estudiar o investigar. Estem parlant de dones com Hildegarda de Bingen, Francisca de Nebrija, Marie Curie, Maruja Mallo,  Josefina de la Torre o Rita Levi-Montalcini.

 

Quan tingueu una estoneta pareu-vos a mirar els llibres de la Biblioteca escrits o dedicats a aquestes dones i fixeu-vos en les dues novetats que ens han arribat: Las sinsombrero de Tània Balló, que recupera la memòria de les dones de la Generació del 27, i Sabias. La cara oculta de la ciencia de Adela Muñoz Páez, que resumeix la història d’algunes dones que han fet contribucions importants a la ciència.