L'institut és present al Mobile World Congress

 

 

Dins el projecte Edu_Hack de mSchools ( dins el programa del Mobile World Congress), el nostre institut ha col·laborat en  el projecte "escola augmentada" on alumnes de 3r de la ESO han dissenyat i construït una ruta virtual del seu dia a dia a l'escola.

 

Un any després encetem Edu_Hack 2a edició. Desenes de docents ens hem reunit per fer un resum del què ha estat col·laborar en projectes d'Edu_Hack i començar amb energia a el·laborar-ne de nous. 


Fotografies 360º, Google Street View, ulleres Cardboard, paneek, càmera Theta de Ricoh..., després d'experimentar en diferents espectes el fenòmen virtual i pensant en les noves famílies i alumnes que tindrà el Vil·la Romana, hem construït una ruta virtual per poder fer una primera ullada al nostre institut"

 

Pau Guri i Gerard Fortuny, alumnes de  3er ESO

RUTA VIRTUAL PER L'INSTITUT VIL·LA ROMANA