L'institut forma part de la Xarxa d'Escoles Hortolanes del Vallès

 

La setmana passada, es va celebrar al Museu de Ciències Naturals de Granollers, la segona trobada de la Xarxa d'Escoles Hortolanes del Vallès -impulsada des del Casal del Mestre a través del col·lectiu Granollers en Transició-, de la qual el nostre institut en forma part. Aquesta xarxa pretén donar un espai on els centres educatius de la comarca que tenen hort puguin compartir les seves experiències així com assistir a trobades d'ajuda i formació per dur a terme els seus projectes.

 

Durant la trobada es van compartir experiències dels diferents centres integrants i de col·laboradors externs a aquests centre que ens faciliten la feina de forma voluntària. L'acte va culminar amb l'entrega d'un diploma a tots els centres participants i entitats col·laboradores que en formen part.